Een uniek en waardig afscheid voor ieder budget

Wij helpen u direct met het regelen en begeleiden van de uitvaart. Betrokken en deskundig, met gevoel en aandacht voor uw wensen.
Bel 24/7: 010-2017165.

CREMATORIUM ROTTERDAM-ZUID

Een sereen afscheid in een landelijke omgeving

Crematorium Rotterdam-Zuid

In het crematorium Rotterdam-Zuid bevinden zich twee aula’s; één met een circa 70 zitplaatsen en één met circa 100 zitplaatsen. Beide aula’s beschikken over de apparatuur om muziek af te spelen en foto’s te tonen op videoschermen. Er zijn in totaal 3 koffiekamers, zodat er altijd een passende ruimte beschikbaar is om uw gezelschap te ontvangen.

In de familiekamers kunnen ook afscheidsbezoeken worden georganiseerd en de aula’s kunnen ook ’s avonds worden ingezet voor condoleance bezoeken.

Het crematorium is rustig gelegen nabij diverse uitvalswegen en biedt ruime (gratis) parkeermogelijkheden.

Diensten

  • Crematiediensten: De crematiediensten worden met zorg en respect uitgevoerd. We zorgen ervoor dat alles volgens uw wensen verloopt, zodat u een persoonlijk afscheid kunt organiseren.
  • Afscheidsruimtes: Het crematorium biedt diverse afscheidsruimtes waar familie en vrienden samenkomen om herinneringen te delen en steun te bieden aan elkaar.
  • 24/7 Bereikbaarheid: U kunt op elk moment contact met ons opnemen via 010-2017165. We staan altijd voor u klaar, ongeacht wanneer u ons nodig heeft.
  • Professioneel Team: Ons team is empathisch en ervaren in het begeleiden van families tijdens deze moeilijke periode. We luisteren naar uw wensen en zorgen ervoor dat het afscheid zo persoonlijk mogelijk is.
  • Moderne Faciliteiten: De faciliteiten zijn modern en respectvol ontworpen. We streven ernaar om een serene omgeving te bieden waarin u op uw eigen manier afscheid kunt nemen.

Compleet verzorgende crematie

Voorbeeld van een compleet verzorgde crematie met plechtigheid in crematorium Rotterdam-Zuid: € 4.050,00

Bespreken van de crematie bij u thuis of ziekenhuis / verzorgingshuis.

Verzorging van de overledene.

Overbrenging van de overledene naar de koelruimte en gebruik koeling gedurende maximaal zes dagen en tot een bedrag van € 300,00.

Aangifte van overlijden in gemeente van overlijden.

Crematie met belangstellenden met gebruik van aula (30 minuten) en condoleance ruimte (30 minuten).

Een eenvoudige kist.

Levering 25 rouwkaarten met enveloppen, postzegels en PostNL verzendset (u dient in dit geval voor de adressering zorg te dragen).

Consumpties inbegrepen tot een bedrag van € 100,00.

Akte van overlijden met kopieën.

Condoleance register.

Gratis incassering van eventuele uitvaartpolissen.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak te maken.
We staan klaar om u te ondersteunen en te begeleiden tijdens deze moeilijke tijd. Onze gedachten zijn bij u en uw naasten.

MEER INFORMATIE

Wanneer een overlijden dichtbij komt, hebben veel mensen de behoefte om alvast een aantal wensen te bespreken met een uitvaartondernemer. Niet alleen de persoon zelf, maar ook familieleden zijn vaak aanwezig bij zo’n voorbespreking om dit vast te leggen. Het geeft de betrokkenen een rustgevend gevoel. Voor het maken van een vrijblijvende afspraak voor een voorbespreking of andere vragen, zijn we dag en nacht bereikbaar.

WENSENBOEKJE AANVRAGEN

Vraag geheel kosteloos en zonder verplichtingen ons wensenboekje aan