Een uniek en waardig afscheid voor ieder budget

Wij helpen u direct met het regelen en begeleiden van de uitvaart. Betrokken en deskundig, met gevoel en aandacht voor uw wensen.
Bel 24/7: 010-2017165.

WELKOM BIJ CREMATORIUM HEINENOORD

Een warme en respectvolle plek om afscheid te nemen

Crematorium Heinenoord

Het verlies van een dierbare is een ingrijpende gebeurtenis en het afscheid nemen is een belangrijk moment in het rouwproces. Bij Crematorium Heinenoord 'Hoeksche Waard' begrijpen we dat als geen ander. Wij bieden u een serene en liefdevolle omgeving waar u op gepaste wijze afscheid kunt nemen van uw geliefde.

De faciliteiten ven het crematorium

Crematorium Heinenoord is gelegen in een prachtige natuurlijke omgeving, omringd door rustgevende tuinen en waterpartijen. De faciliteiten zijn zorgvuldig ontworpen om een gevoel van vrede en sereniteit te creëren, waardoor u en uw naasten ruimte hebben om te rouwen en te herinneren.

  • Sfeervolle ceremonieruimte: Onze moderne en sfeervolle ceremonieruimte biedt plaats aan zowel kleine intieme bijeenkomsten als grotere gezelschappen.
  • Afscheidskamers: Voorafgaand aan de ceremonie kunt u gebruik maken van onze afscheidskamers, waar u in alle rust en privacy afscheid kunt nemen van uw dierbare.
  • Horecagelegenheid: Na de ceremonie kunt u in onze horecagelegenheid samenkomen met familie en vrienden om herinneringen te delen en troost te vinden bij elkaar.
  • Herdenkingstuin: In onze prachtige herdenkingstuin kunt u een blijvende herinnering creëren aan uw dierbare. Een plek om terug te keren en te gedenken.

Persoonlijke begeleiding

Ons toegewijde team staat voor u klaar om u te ondersteunen en te begeleiden tijdens deze moeilijke tijd. We luisteren naar uw wensen en zorgen ervoor dat het afscheid vorm krijgt zoals u dat wenst. Van traditionele ceremonies tot meer persoonlijke en eigentijdse afscheidsrituelen, wij zorgen ervoor dat het afscheid recht doet aan het leven van uw dierbare.

Compleet verzorgde crematie

Voorbeeld van een compleet verzorgde crematie met plechtigheid in crematorium Heienoord “de Hoeksche Waard”: € 3.950,00

Bespreken van de crematie bij u thuis of ziekenhuis / verzorgingshuis.

Verzorging van de overledene.

Overbrenging van de overledene naar de koelruimte en gebruik koeling gedurende maximaal zes dagen en tot een bedrag van € 300,00.

Aangifte van overlijden in gemeente van overlijden.

Crematie met belangstellenden met gebruik van aula (30 minuten) en condoleance ruimte (30 minuten).

Een eenvoudige kist.

Levering 25 rouwkaarten met enveloppen, postzegels en PostNL verzendset (u dient in dit geval voor de adressering zorg te dragen).

Consumpties inbegrepen tot een bedrag van € 100,00.

Akte van overlijden met kopieën.

Condoleance register.

Gratis incassering van eventuele uitvaartpolissen.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak te maken.
We staan klaar om u te ondersteunen en te begeleiden tijdens deze moeilijke tijd. Onze gedachten zijn bij u en uw naasten.

MEER INFORMATIE

Wanneer een overlijden dichtbij komt, hebben veel mensen de behoefte om alvast een aantal wensen te bespreken met een uitvaartondernemer. Niet alleen de persoon zelf, maar ook familieleden zijn vaak aanwezig bij zo’n voorbespreking om dit vast te leggen. Het geeft de betrokkenen een rustgevend gevoel. Voor het maken van een vrijblijvende afspraak voor een voorbespreking of andere vragen, zijn we dag en nacht bereikbaar.

WENSENBOEKJE AANVRAGEN

Vraag geheel kosteloos en zonder verplichtingen ons wensenboekje aan