Een uniek en waardig afscheid voor ieder budget

Wij helpen u direct met het regelen en begeleiden van de uitvaart. Betrokken en deskundig, met gevoel en aandacht voor uw wensen.
Bel 24/7: 010-2017165.

POLISSEN

Bent u in het bezit van (oude) polissen? Deze kunnen gelden als betaalmiddel. U kunt met zowel natura als kapitaal verzekeringen bij ons terecht, ongeacht waar u verzekerd bent.

In het geval van een overlijden zullen wij voor u bekijken welke polissen er zijn, of deze nog actief zijn en bij welke verzekeraar deze tegenwoordig zijn ondergebracht.  Veelvoorkomende uitvaartverzekeraars zijn DELA, Monuta, Yarden/AVVL, Nationale Nederlanden, Ardanta, Reaal en De Goudse. De verzekeraar geeft ons door voor welke actuele waarde er polissen actief zijn, zodat u hier desgewenst rekening mee kunt houden bij het maken van keuzes rondom de uitvaartwensen.

Tot slot kunnen wij de polissen voor u tot uitkering laten komen. Wij zijn goed op de hoogte van de vereiste documentatie hiertoe. U kunt er voor kiezen om de polissen aan u te laten uitkeren of deze (middels een akte van cessie) direct aan ons te laten uitkeren zodat deze in mindering worden gebracht op de uitvaartkosten.

Voor het tot uitkering laten komen van uitvaartpolissen zijn overigens geen extra kosten verbonden.

Polissen

Fijn contact, zowel telefonisch als persoonlijk. De wens van een intieme en heel
persoonlijke uitvaart hebben we goed kunnen bespreken en onze wensen zijn perfect
uitgevoerd. Het is een mooie, klein gehouden, plechtigheid geweest, precies zoals onze
moeder zou hebben gewild. Dank daarvoor!

Lenie v.d. Velde

 

MEER INFORMATIE

Wanneer een overlijden dichtbij komt, hebben veel mensen de behoefte om alvast een aantal wensen te bespreken met een uitvaartondernemer. Niet alleen de persoon zelf, maar ook familieleden zijn vaak aanwezig bij zo’n voorbespreking om dit vast te leggen. Het geeft de betrokkenen een rustgevend gevoel. Voor het maken van een vrijblijvende afspraak voor een voorbespreking of andere vragen, zijn we dag en nacht bereikbaar.

WENSENBOEKJE AANVRAGEN

Vraag geheel kosteloos en zonder verplichtingen ons wensenboekje aan