Een uniek en waardig afscheid voor ieder budget

Wij helpen u direct met het regelen en begeleiden van de uitvaart. Betrokken en deskundig, met gevoel en aandacht voor uw wensen.
Bel 24/7: 010-2017165.

VOORBESPREKING

In een voorbespreking kunnen we uw uitvaartwensen, of die van een dierbare, met u doornemen, zodat op de dag van overlijden slechts één telefoontje gepleegd hoeft te worden, dit kan veel rust geven. Wij zullen die dag alles in werking zetten om de uitvaart volgens afspraak te laten verlopen. Een voorbespreking is uiteraard geheel kosteloos en vrijblijvend.

Onze uitvaartverzorging in Rotterdam en omstreken is in diverse tarieven onderverdeeld. Uiteraard zijn op deze tarieven diverse aanpassingen bespreekbaar. Met onze professionele kennis en ervaring kunnen wij u adviseren om de juiste keuze te maken voor een voordelige en goed verzorgde uitvaart afgestemd op uw persoonlijke wensen.

Bel ons voor het maken van een afspraak via telefoonnummer (010) 201 71 65.

voorbespreking

Geweldig begeleid door voornamelijk Mandy Kloeg, alles is bespreekbaar geweest en alle wensen zijn volledig naar tevredenheid ingevuld. Er is ook fijn meegedacht om bepaalde kosten te drukken. Geen moment gepushed gevoeld of iets dergelijks. Erg betrokken en zeer persoonlijke begeleiding. Wij kijken terug op een prachtige dienst. Ik hoop dat jullie nog vele families op deze wijze mogen bijstaan.

Michiel Kuijper

MEER INFORMATIE

Wanneer een overlijden dichtbij komt, hebben veel mensen de behoefte om alvast een aantal wensen te bespreken met een uitvaartondernemer. Niet alleen de persoon zelf, maar ook familieleden zijn vaak aanwezig bij zo’n voorbespreking om dit vast te leggen. Het geeft de betrokkenen een rustgevend gevoel. Voor het maken van een vrijblijvende afspraak voor een voorbespreking of andere vragen, zijn we dag en nacht bereikbaar.

WENSENBOEKJE AANVRAGEN

Vraag geheel kosteloos en zonder verplichtingen ons wensenboekje aan