Een uniek en waardig afscheid voor ieder budget

Wij helpen u direct met het regelen en begeleiden van de uitvaart. Betrokken en deskundig, met gevoel en aandacht voor uw wensen.
Bel 24/7: 010-2017165.

VOORBESPREKING

Het is iets wat wij doorgaans niet graag doen, praten over de dood. Toch kan het u en uw naasten rust geven wanneer de ideeën en wensen over het afscheid helder zijn. Een voorbespreking kan dan uitkomst bieden in het in kaart brengen van alle mogelijkheden en keuzes rondom afscheid nemen en de uitvaart. Dit kan zowel plaatsvinden wanneer u weet dat u ziek bent, maar ook wanneer u kerngezond bent en alles alvast "voor later" goed geregeld wilt hebben.

Een voorbespreking kan inzichten geven in alle mogelijkheden en keuzes die komen kijken bij een uitvaart, die bovendien dan het beste aansluiten bij hoe u uw leven heeft geleefd en hoe u herinnerd zou willen worden. Er is immers tegenwoordig zo veel mogelijk op het gebied van (persoonlijke) afscheidslocaties, muziek, vervoer, drukwerk, catering, rituelen, etc. Daarnaast kunt u uw eigen specifieke wensen kenbaar maken zodat uw nabestaanden weten hoe hier invulling aan te geven. Want hoe meer eigen en herkenbaar het afscheid wordt beleefd, des te meer troost het zal bieden voor degenen die achterblijven.

Tot slot biedt een voorbespreking ook financieel helderheid: op basis van de besproken wensen kunnen wij een kostenbegroting voor u opstellen zodat u ook financieel weet waar u aan toe bent en hier desgewenst rekening mee kunt houden.

U mag ons altijd bellen voor het maken van een vrijblijvend (kennismakings)gesprek. Een voorbespreking is altijd kosteloos, evenals het aanvragen van ons "Mijn Uitvaartwensen" boekje.

Indien u liever eerst het boekje wenst te ontvangen om zelf rustig te oriënteren, neemt u dan gerust contact met ons op. Wij zullen u het boekje dan toesturen.

Bel ons voor het maken van een afspraak via telefoonnummer (010) 201 71 65.

Voorbespreking

Geweldig begeleid door voornamelijk Mandy Kloeg, alles is bespreekbaar geweest en alle wensen zijn volledig naar tevredenheid ingevuld. Er is ook fijn meegedacht om bepaalde kosten te drukken. Geen moment gepushed gevoeld of iets dergelijks. Erg betrokken en zeer persoonlijke begeleiding. Wij kijken terug op een prachtige dienst. Ik hoop dat jullie nog vele families op deze wijze mogen bijstaan.

Michiel Kuijper

MEER INFORMATIE

Wanneer een overlijden dichtbij komt, hebben veel mensen de behoefte om alvast een aantal wensen te bespreken met een uitvaartondernemer. Niet alleen de persoon zelf, maar ook familieleden zijn vaak aanwezig bij zo’n voorbespreking om dit vast te leggen. Het geeft de betrokkenen een rustgevend gevoel. Voor het maken van een vrijblijvende afspraak voor een voorbespreking of andere vragen, zijn we dag en nacht bereikbaar.

WENSENBOEKJE AANVRAGEN

Vraag geheel kosteloos en zonder verplichtingen ons wensenboekje aan