Een uniek en waardig afscheid voor ieder budget

Wij helpen u direct met het regelen en begeleiden van de uitvaart. Betrokken en deskundig, met gevoel en aandacht voor uw wensen.
Bel 24/7: 010-2017165.

WAT TE DOEN BIJ EEN OVERLIJDEN

Bij een overlijden in een woonhuis dient u eerst de huisarts of diens waarnemer te waarschuwen. Indien het overlijden in een ziekenhuis of verzorgingshuis gebeurt, waarschuwt het verplegend personeel de arts.

Nadat u er voor heeft gekozen om ons naar u toe te laten komen inzake de uitvaart met- en- voor u te bespreken en regelen is het raadzaam om een aantal zaken gereed te leggen die u en wij nodig hebben m.b.t. de uitvaart: Officieel document (paspoort) met volledige volledige naam, geboortejaar en –plaats, eventuele adressen voor de rouwkaart, eventueel aanwezige uitvaartpolissen en de kleding klaarleggen. Tevens is het Burger Service Nummer (BSN) van u als directe nabestaande (opdrachtgever) nodig.

De uitvaartverzorger heeft deze gegevens nodig om de aangifte te verzorgen bij de burgerlijke stand in de plaats van overlijden.Er zijn diverse mogelijkheden voor de locatie i.v.m. de opbaring van de overledene. De overledene kan bijvoorbeeld in het verzorgingshuis, thuis of in een uitvaartcentrum en zelfs op de dag van de uitvaart in het crematorium of op de begraafplaats zelf opgebaard worden.

WAT TE DOEN BIJ EEN OVERLIJDEN

MEER INFORMATIE

Wanneer een overlijden dichtbij komt, hebben veel mensen de behoefte om alvast een aantal wensen te bespreken met een uitvaartondernemer. Niet alleen de persoon zelf, maar ook familieleden zijn vaak aanwezig bij zo’n voorbespreking om dit vast te leggen. Het geeft de betrokkenen een rustgevend gevoel. Voor het maken van een vrijblijvende afspraak voor een voorbespreking of andere vragen, zijn we dag en nacht bereikbaar.

WENSENBOEKJE AANVRAGEN

Vraag geheel kosteloos en zonder verplichtingen ons wensenboekje aan