Een uniek en waardig afscheid voor ieder budget

Wij helpen u direct met het regelen en begeleiden van de uitvaart. Betrokken en deskundig, met gevoel en aandacht voor uw wensen.
Bel 24/7: 010-2017165.

Begrafenisondernemer Rotterdam

Wanneer u te maken krijgt met een overlijden, komt er veel op u af. Wat moet er allemaal geregeld worden? Welke begrafenisondernemer schakelen we in? Is er voorkeur voor begraven of cremeren? Wat kost het allemaal? Zoekt u een begrafenisondernemer rondom Rotterdam, dan staan wij dag en nacht voor u klaar. Budget Uitvaart Rotterdam kan u veel werk uit handen nemen in deze drukke en emotionele tijd.

Wij staan garant voor een persoonlijke en waardige begeleiding, geheel volgens uw wens. Als kleinschalig familiebedrijf met jarenlange ervaring kunnen wij u ondersteunen bij het organiseren van een waardige, maar toch betaalbare, uitvaart. Een persoonlijk en respectvol afscheid kan ook low budget door ons worden verzorgd. Ons streven is dat u in de regel door één en dezelfde uitvaartleid(st)er wordt begeleidt in de voorbereiding naar de uitvaart en op de dag van de uitvaart zelf.begrafenisondernemer-Rotterdam
budget-uitvaart-rotterdam

Kies uw eigen begrafenisondernemer Rotterdam

De keuze voor een Rotterdamse begrafenisondernemer (uitvaartondernemer) is geheel vrij. U kunt kiezen wie u wilt, maar het kan zijn dat de overledene een uitvaartverzekering heeft afgesloten waarin bepaalde voorwaarden staan. een zogeheten natura (diensten)-verzekering. In dat geval keert de verzekeraar een marktconforme waarde uit, of kunnen er bepaalde afspraken gelden met begraafplaatsen en/of crematoria.

De uitvaartverzorger kan dit direct voor u uitzoeken, zodat u niet voor verrassingen komt te staan en weet met welk verzekerd bedrag u rekening kunt houden. Staat er op de polis kapitaalverzekering, dan is het op de polis vermelde uit te keren bedrag vrij te besteden. De keuze voor een begraafplaats of crematorium is in dat geval ook helemaal vrij.

Taak uitvaartondernemer Rotterdam

De taak van een uitvaartondernemer (begrafenisondernemer) is heel uitgebreid. Het eerste contact met de nabestaanden is erg belangrijk, want daar wordt vastgesteld op welke manier de begrafenis of crematie zal worden gehouden. Budget Uitvaart Rotterdam zal u zoveel mogelijk ondersteunen en staat u bij met raad en geeft tips. Om uw dierbare goed verzorgd en netjes op te baren, is de laatste verzorging belangrijk. Steeds vaker helpt de familie hierbij, maar u kunt het ook aan ons overlaten. In overleg wordt gekozen voor een opbaring thuis of in een uitvaartcentrum.

Het doen van aangifte bij de gemeente, de aanvraag voor begraven of cremeren, het opstellen van een advertentie of rouwkaart kan door ons worden verzorgd, zodat u zich daar geen zorgen over hoeft te maken. Als uitvaartondernemer heeft Budget Uitvaart Rotterdam een uitgebreide kennis van alles wat afgehandeld moet worden. Zo kunnen wij ook helpen met het uitzoeken van een geschikte locatie voor het houden van een herdenkingsdienst.

begrafenisondernemer Rotterdam

Wat kost een begrafenisondernemer in Rotterdam?

Uitvaarten zijn er in soorten en maten. Geen uitvaart is hetzelfde. In feite kunt u het net zo duur maken als u zelf wilt. Natuurlijk is er altijd een basistarief. Het tarief voor de vaste onderdelen waar u mee te maken krijgt, is ruwweg hetzelfde. De hogere kosten ontstaan door extra wensen van de nabestaanden of de overledene, maar ook doordat er verschil zit in de kosten van de locatie, de begraafplaats en de medewerkers die u inschakelt. Een uitvaartondernemer is op de hoogte van alle zaken die meespelen in het kostenplaatje.

Een goedkope begrafenis of crematie, kan ook heel stijlvol en respectvol worden verzorgd. Het kan een eenvoudige plechtigheid zijn, met sprekers en muziek, maar bijvoorbeeld zonder het verzenden van rouwkaarten of het condoleren nadien. Door de persoonlijke aandacht van onze professionele uitvaartverzorgers zullen zij uw wensen zo goed mogelijk regelen. Kwaliteit van onze zorg staat altijd bovenaan. Wilt u toch liever een iets uitgebreidere plechtigheid of gelegenheid voor een ontmoeting met een kop koffie? Ieder onderdeel kan apart voor u worden berekend, zodat u altijd kunt zien op welk eindbedrag u uitkomt. Wist u dat een plechtigheid ook bij u thuis gehouden mag worden?

Voor meer informatie over prijzen klik hier.

Wilt u graag een compleet verzorgde begrafenis of crematie rondom Rotterdam, met gelegenheid voor een consumptie, voor een voordelig tarief?
Zijn er speciale wensen rondom de uitvaart? In de meeste gevallen is alles bespreekbaar. Als begrafenisondernemer kan Budget Uitvaart Rotterdam helpen met het uitzoeken van een bijzondere locatie, een bijzonder vervoermiddel, vergunningen voor bijzondere herdenkingen en nog veel meer.
Houd er rekening mee, dat alle bijzondere wensen een extra kostenpost zullen zijn.

Wanneer de kosten voor uw speciale wensen toch te hoog worden, zal Budget Uitvaart begrafenisondernemer Rotterdam met u meedenken om een betaalbaar alternatief te vinden.

budget-uitvaart-rotterdam-koppen-3

MEER INFORMATIE

Wanneer een overlijden dichtbij komt, hebben veel mensen de behoefte om alvast een aantal wensen te bespreken met een uitvaartondernemer. Niet alleen de persoon zelf, maar ook familieleden zijn vaak aanwezig bij zo’n voorbespreking om dit vast te leggen. Het geeft de betrokkenen een rustgevend gevoel. Voor het maken van een vrijblijvende afspraak voor een voorbespreking of andere vragen, zijn we dag en nacht bereikbaar.

WENSENBOEKJE AANVRAGEN

Vraag geheel kosteloos en zonder verplichtingen ons wensenboekje aan