Een uniek en waardig afscheid voor ieder budget

Wij helpen u direct met het regelen en begeleiden van de uitvaart. Betrokken en deskundig, met gevoel en aandacht voor uw wensen.
Bel 24/7: 010-2017165.

RITUELE WASSING

In Rotterdam bestaat de mogelijkheid om op diverse locaties gebruik te maken van de wasruimte waar u zelf inclusief eventuele assistentie volgens uw eigen ritueel de overledene kunt wassen en verzorgen. Tevens kunt u gebruik maken van diverse aula’s en zalen voor het houden van rouwdiensten die voor een ieders geloofsovertuiging passend zijn.

Deze ruimtes worden vervolgens op basis van uw wensen qua invulling en tijdsduur gereserveerd zodat u in alle rust afscheid kunt nemen en een dienst kunt houden. De kosten worden afhankelijk van de gekozen locatie en tijdsduur bepaald.

Wij informeren u graag over de mogelijkheden voor rituele wassingen in Rotterdam en omstreken.

Rituele wassing

MEER INFORMATIE

Wanneer een overlijden dichtbij komt, hebben veel mensen de behoefte om alvast een aantal wensen te bespreken met een uitvaartondernemer. Niet alleen de persoon zelf, maar ook familieleden zijn vaak aanwezig bij zo’n voorbespreking om dit vast te leggen. Het geeft de betrokkenen een rustgevend gevoel. Voor het maken van een vrijblijvende afspraak voor een voorbespreking of andere vragen, zijn we dag en nacht bereikbaar.

WENSENBOEKJE AANVRAGEN

Vraag geheel kosteloos en zonder verplichtingen ons wensenboekje aan