Een uniek en waardig afscheid voor ieder budget

Wij helpen u direct met het regelen en begeleiden van de uitvaart. Betrokken en deskundig, met gevoel en aandacht voor uw wensen.
Bel 24/7: 010-2017165.

ONZE UITVAART BEGELEIDERS

Budget Uitvaart Rotterdam - een initiatief van familiebedrijf Kloeg Uitvaart uit Hellevoetsluis - biedt ruim 30 jaar ervaring in aandachtsvolle begeleiding van het laatste afscheid, volledig afgestemd op uw persoonlijke wensen. Onze toegankelijke en betrokken uitvaartverzorgers werken vanuit een grote passie voor het vak en helpen u met de praktische zaken.

Wij staan u bij met gevoel en aandacht, bieden een luisterend oor, deskundig advies en zorgen ervoor dat het afscheid met uiterste zorg en op respectvolle wijze wordt uitgevoerd. Omdat wij weten hoe belangrijk en waardevol het is om met een goed gevoel terug te kunnen kijken op het laatste afscheid.

Budget Uitvaart Rotterdam Over Ons
budget-uitvaart-rotterdam-koppen-1

Waarom wij de benaming "budget" hanteren

Door onze kleinschalige organisatie en beheersbare bedrijfskosten kunnen wij onze diensten tegen betaalbare tarieven aanbieden. Wij hebben uitvaartpakketten samengesteld welke uiteenlopen van eenvoudig tot zeer compleet, zodat u altijd een passend en stijlvol afscheid heeft passend bij uw budget. Natuurlijk is het mogelijk om de beschikbare pakketten aan te passen aan uw persoonlijke wensen of uit te breiden met extra diensten. Voor een overzicht van de extra diensten en de bijbehorende kosten klikt u op extra diensten.

ieder afscheid is immers uniek.

Waar wij voor staan

  • Wij zijn flexibel en staan open voor alle ideeën;
    op toegankelijke wijze werken wij samen een afscheid wat écht bij uw dierbare past
  • U bent vrij in uw keuze voor een crematorium of begraafplaats
  • Kleinschalig familiebedrijf; u heeft een vast aanspreekpunt gedurende alle dagen tot na de uitvaart
  • Transparant in onze kosten, geen verrassingen achteraf
  • Keurmerkhouder Keurmerk Persoonlijke Uitvaart
budget-uitvaart-rotterdam-koppelingen-8

MEER INFORMATIE

Wanneer een overlijden dichtbij komt, hebben veel mensen de behoefte om alvast een aantal wensen te bespreken met een uitvaartondernemer. Niet alleen de persoon zelf, maar ook familieleden zijn vaak aanwezig bij zo’n voorbespreking om dit vast te leggen. Het geeft de betrokkenen een rustgevend gevoel. Voor het maken van een vrijblijvende afspraak voor een voorbespreking of andere vragen, zijn we dag en nacht bereikbaar.

WENSENBOEKJE AANVRAGEN

Vraag geheel kosteloos en zonder verplichtingen ons wensenboekje aan