Een uniek en waardig afscheid voor ieder budget

Wij helpen u direct met het regelen en begeleiden van de uitvaart. Betrokken en deskundig, met gevoel en aandacht voor uw wensen.
Bel 24/7: 010-2017165.

TRANSPORT EN ROUWAUTO

De mogelijkheden binnen rouwvervoer zijn de laatste jaren enorm uitgebreid zodat er voor iedere persoonlijke wens een oplossing is. De keuze voor een bepaald type rouwvervoer kan een afscheid zeer persoonlijk maken. Waar er in vroegere tijden uitsluitend staatsie rouwauto's beschikbaar waren in klassiek zwart of grijs, is er nu een tal van kleuren beschikbaar zoals wit, donkerblauw, roze, bordeauxrood of met artistieke "graffiti" tekening.

Maar ook in het type rouwvervoer zijn talloze opties. Zo zijn er keuzes in "Oldtimers" (zoals een Volkswagen busje of een Rolls Royce), "openlucht vervoer" (zoals een rouw(bak)fiets, een Harley Davidson rouwmotor of een cabrio) of gezamenlijk vervoer, zoals een Uitvaartbus met 26 zitplaatsen waarbij iedereen kan meerijden.

Het kiezen voor een specifiek soort rouwvervoer kan tevens bijdragen wanneer men de uitvaart graag zo duurzaam mogelijk wilt organiseren. Onderzoek heeft aangetoond dat de rouwstoet de meeste impact heeft op het milieu wanneer het gaat om uitvaarten. Een elektrische rouwauto, zoals een Tesla rouwauto, of een rouwfiets, kan dan uitkomst bieden.

Tot slot kan het rouwvervoer ook ingezet worden om een mooie afscheidsroute te rijden langs dierbare plekken waar de overledene heeft gewoond of gewoon heel graag kwam. Zo wordt de laatste reis ook nog eens heel betekenisvol, wat troost biedt en bijdraagt aan een mooie, laatste herinnering.

Om u te laten zien wat er zoal mogelijk is op het gebied van transport en rouwvervoer, bieden wij hieronder een compleet overzicht. Neem gerust contact met ons op indien u meer informatie zou wensen over een specifiek type via telefoonnummer 010-2017165.

 

Rouwauto
Rouwauto
Rouwauto
Rouwauto
Rouwauto
Rouwauto
Rouwauto

Uitvaart Rotterdam draagt tevens zorg voor het overbrengen van de overledene in binnen- en buitenland (repatriëring). Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Bel voor een prijsopgave naar 010-2017165.

MEER INFORMATIE

Wanneer een overlijden dichtbij komt, hebben veel mensen de behoefte om alvast een aantal wensen te bespreken met een uitvaartondernemer. Niet alleen de persoon zelf, maar ook familieleden zijn vaak aanwezig bij zo’n voorbespreking om dit vast te leggen. Het geeft de betrokkenen een rustgevend gevoel. Voor het maken van een vrijblijvende afspraak voor een voorbespreking of andere vragen, zijn we dag en nacht bereikbaar.

WENSENBOEKJE AANVRAGEN

Vraag geheel kosteloos en zonder verplichtingen ons wensenboekje aan