Een uniek en waardig afscheid voor ieder budget

Wij helpen u direct met het regelen en begeleiden van de uitvaart. Betrokken en deskundig, met gevoel en aandacht voor uw wensen.
Bel 24/7: 010-2017165.

TRANSPORT EN ROUWAUTO

Budget Uitvaart Rotterdam biedt een transport en rouwauto met keuze uit zwarte, grijze, witte en bordeauxrode rouwauto’s van het merk Mercedes en Cadillac. Met onze bijpassende zevenpersoons volgauto’s kunnen wij de nabestaanden in stijl vervoeren, waarbij de getinte ramen garant staan voor privacy. Het verhuur van onze rouw- en volgauto’s vervult in basis een regio functie voor Zuid-Holland maar zijn ook landelijk te huur. De auto’s worden bestuurd door ervaren geüniformeerde chauffeurs die bekend zijn met de etiquette van een uitvaart.

Ook in de keus van het rouwvervoer zoeken mensen steeds meer naar transportmogelijkheden die aansluiten bij hun eigen wensen. Daarom is er nu De Uitvaarttruck. Wie dat wil, kan naar zijn of haar laatste rustplaats worden gereden in een echte Scania truck. De Uitvaarttruck is een stijlvolle truck, die het vervoer van de kist kan verzorgen.

Transport & Rouwauto
Transport & Rouwauto
Transport & Rouwauto
Rouwau4-300x200
Rouwau5-300x200
Rouwau6-300x200

Uitvaart Rotterdam draagt tevens zorg voor het overbrengen van de overledene in binnen- en buitenland. Ook in de keus van het rouwvervoer zoeken mensen steeds meer naar transportmogelijkheden die aansluiten bij hun eigen wensen.

Bel voor een prijsopgave naar 010-2017165.

MEER INFORMATIE

Wanneer een overlijden dichtbij komt, hebben veel mensen de behoefte om alvast een aantal wensen te bespreken met een uitvaartondernemer. Niet alleen de persoon zelf, maar ook familieleden zijn vaak aanwezig bij zo’n voorbespreking om dit vast te leggen. Het geeft de betrokkenen een rustgevend gevoel. Voor het maken van een vrijblijvende afspraak voor een voorbespreking of andere vragen, zijn we dag en nacht bereikbaar.

WENSENBOEKJE AANVRAGEN

Vraag geheel kosteloos en zonder verplichtingen ons wensenboekje aan