Een uniek en waardig afscheid voor ieder budget

Wij helpen u direct met het regelen en begeleiden van de uitvaart. Betrokken en deskundig, met gevoel en aandacht voor uw wensen.
Bel 24/7: 010-2017165.

CREMATORIUM CAPELLE AAN DEN IJSSEL - SCHOLLEVAAR

Een warme en respectvolle plek om afscheid te nemen

Crematorium Capelle aan den IJssel - Schollevaar

In een rustige en natuurlijke omgeving aan de rand van Capelle aan den IJssel is het crematorium “Schollevaar” gelegen aan de Burgemeester Schalijlaan 2. Dit crematorium kenmerkt zich door een modern en fris uiterlijk maar wordt tevens ook als warm en huiselijk ervaren. Er is een ruim opgezette aula aanwezig (ruim 90 zitplaatsen) en voorzien van moderne multimedia apparatuur.

In één van de twee condoleanceruimten kan op een persoonlijke manier afscheid worden genomen. Rondom het gebouw bevinden zich urnengraven, urnenmuren, strooivelden en de begraafplaats.

In de koffiekamer, kunt u in alle rust napraten onder het genot van een kop koffie of thee met bijvoorbeeld broodjes. Ook licht alcoholische dranken met een hapje, behoort tot de mogelijkheden.

De faciliteiten ven het crematorium

Bij Crematorium Schollevaar begrijpen we hoe belangrijk het is om een rustige en respectvolle omgeving te bieden tijdens moeilijke momenten. Onze faciliteiten zijn zorgvuldig ontworpen om u en uw dierbaren te ondersteunen tijdens het afscheid nemen en herdenken van uw geliefde.

  • Afscheidsruimte: De sfeervolle afscheidsruimte biedt een warme en intieme omgeving voor de afscheidsceremonie. Hier kunt u in alle rust samenkomen met familie en vrienden om herinneringen te delen en afscheid te nemen.
  • Condoleanceruimte: De condoleanceruimte biedt een geschikte plek om samen te komen na de ceremonie. Hier kunnen gasten elkaar steunen, herinneringen delen en troost vinden in elkaars aanwezigheid.
  • Aula: De aula is speciaal ontworpen voor de afscheidsceremonie. Met zorgvuldig gekozen elementen en zitplaatsen voor een groot aantal gasten, biedt de aula een gepaste setting om afscheid te nemen en eer te bewijzen aan het leven van uw dierbare.
  • Muziek en Technologie: Moderne technologische faciliteiten voor het afspelen van muziek, video's en diavoorstellingen tijdens de ceremonie is mogelijk. Dit helpt bij het creëren van een persoonlijke en gedenkwaardige ervaring.
  • Catering: Cateringopties zijn aanwezig om na de ceremonie samen te komen voor een kopje koffie, thee of een lichte maaltijd. Dit biedt de gelegenheid om te reflecteren en bij te praten.
  • Toegankelijkheid: We streven naar een inclusieve omgeving en bieden toegankelijkheid voor mensen met beperkte mobiliteit.
  • Parkeergelegenheid: Er is voldoende parkeergelegenheid beschikbaar voor u en uw gasten, zodat iedereen gemakkelijk onze faciliteit kan bereiken.

Persoonlijke begeleiding

Ons toegewijde team staat voor u klaar om u te ondersteunen en te begeleiden tijdens deze moeilijke tijd. We luisteren naar uw wensen en zorgen ervoor dat het afscheid vorm krijgt zoals u dat wenst. Van traditionele ceremonies tot meer persoonlijke en eigentijdse afscheidsrituelen, wij zorgen ervoor dat het afscheid recht doet aan het leven van uw dierbare.

Compleet verzorgde crematie

Voorbeeld van een compleet verzorgde crematie met plechtigheid in crematorium Capelle aan den IJssel Schollevaar: € 4.100,00

Bespreken van de crematie bij u thuis of ziekenhuis / verzorgingshuis.

Verzorging van de overledene.

Overbrenging van de overledene naar de koelruimte en gebruik koeling gedurende maximaal zes dagen en tot een bedrag van € 300,00.

Aangifte van overlijden in gemeente van overlijden.

Crematie met belangstellenden met gebruik van aula (30 minuten) en condoleance ruimte (30 minuten).

Een eenvoudige kist.

Levering 25 rouwkaarten met enveloppen, postzegels en PostNL verzendset (u dient in dit geval voor de adressering zorg te dragen).

Consumpties inbegrepen tot een bedrag van € 100,00.

Akte van overlijden met kopieën.

Condoleance register.

Gratis incassering van eventuele uitvaartpolissen.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak te maken.
We staan klaar om u te ondersteunen en te begeleiden tijdens deze moeilijke tijd. Onze gedachten zijn bij u en uw naasten.

MEER INFORMATIE

Wanneer een overlijden dichtbij komt, hebben veel mensen de behoefte om alvast een aantal wensen te bespreken met een uitvaartondernemer. Niet alleen de persoon zelf, maar ook familieleden zijn vaak aanwezig bij zo’n voorbespreking om dit vast te leggen. Het geeft de betrokkenen een rustgevend gevoel. Voor het maken van een vrijblijvende afspraak voor een voorbespreking of andere vragen, zijn we dag en nacht bereikbaar.

WENSENBOEKJE AANVRAGEN

Vraag geheel kosteloos en zonder verplichtingen ons wensenboekje aan