Een uniek en waardig afscheid voor ieder budget

Wij helpen u direct met het regelen en begeleiden van de uitvaart. Betrokken en deskundig, met gevoel en aandacht voor uw wensen.
Bel 24/7: 010-2017165.

CREMATORIUM HEINENOORD - HOEKSCHE WAARD

Een warme en respectvolle plek om afscheid te nemen

Crematorium Heinenoord - Hoeksche Waard

Het crematorium Heinenoord - Hoeksche Waard is één van de nieuwste crematoria in de regio en is gevestigd aan de Zaaiviool 3. Geheel passend bij de landelijke omgeving, ligt het crematorium midden in de polder. Het vrije uitzicht vanuit de aula over de akkers maakt dat het afscheid in een serene omgeving plaatsvindt.

De inrichting is eigentijds en warm. Er kan gebruik gemaakt worden van verschillende ruimtes om met een groot of klein gezelschap afscheid te nemen. De verschillende aula’s kunnen worden gekoppeld tot één grote aula met 200 vaste zitplaatsen, zelfs uit te breiden tot 300, met de mogelijkheid om in de hal op schermen de dienst te volgen. Het gebouw beschikt over een aparte familiekamer, waar een kleine groep zich samen nog even kan terugtrekken. Er zijn meerdere afscheidskamers, zo ook één met een 24-uurs toegang.

Diensten

Bij Crematoria Heinenoord - Hoeksche Waard begrijpen we hoe belangrijk het is om een waardig en respectvol afscheid te nemen van uw dierbaren. Onze faciliteiten zijn ontworpen om een serene en troostende omgeving te bieden waarin u in alle rust afscheid kunt nemen.

  • Crematiediensten: De moderne crematiefaciliteit zijn uitgerust volgens de hoogste normen. We zorgen voor een respectvolle en professionele crematieprocedure.
  • Afscheidsruimtes: Het crematorium biedt goed uitgeruste afscheidsruimtes waar u samen kunt komen om herinneringen te delen en troost te vinden bij elkaar.
  • Condoleance: De ontvangstkamers zijn geschikt voor condoleancebijeenkomsten, waar vrienden en familie samenkomen om steun te betuigen aan elkaar en mooie herinneringen te delen.

Persoonlijke begeleiding

Bij Crematoria Heinenoord - De Hoeksche Waard geloven we in een persoonlijke benadering. Ons toegewijde team staat klaar om u te ondersteunen en te begeleiden bij het regelen van een afscheid dat recht doet aan het leven van uw geliefde.

Compleet verzorgde crematie

Voorbeeld van een compleet verzorgde crematie met plechtigheid in crematorium Heinenoord - Hoeksche Waard: € 3.950,00

Bespreken van de crematie bij u thuis of ziekenhuis / verzorgingshuis.

Verzorging van de overledene.

Overbrenging van de overledene naar de koelruimte en gebruik koeling gedurende maximaal zes dagen en tot een bedrag van € 300,00.

Aangifte van overlijden in gemeente van overlijden.

Crematie met belangstellenden met gebruik van aula (30 minuten) en condoleance ruimte (30 minuten).

Een eenvoudige kist.

Levering 25 rouwkaarten met enveloppen, postzegels en PostNL verzendset (u dient in dit geval voor de adressering zorg te dragen).

Consumpties inbegrepen tot een bedrag van € 100,00.

Akte van overlijden met kopieën.

Condoleance register.

Gratis incassering van eventuele uitvaartpolissen.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak te maken.
We staan klaar om u te ondersteunen en te begeleiden tijdens deze moeilijke tijd. Onze gedachten zijn bij u en uw naasten.

MEER INFORMATIE

Wanneer een overlijden dichtbij komt, hebben veel mensen de behoefte om alvast een aantal wensen te bespreken met een uitvaartondernemer. Niet alleen de persoon zelf, maar ook familieleden zijn vaak aanwezig bij zo’n voorbespreking om dit vast te leggen. Het geeft de betrokkenen een rustgevend gevoel. Voor het maken van een vrijblijvende afspraak voor een voorbespreking of andere vragen, zijn we dag en nacht bereikbaar.

WENSENBOEKJE AANVRAGEN

Vraag geheel kosteloos en zonder verplichtingen ons wensenboekje aan