Een uniek en waardig afscheid voor ieder budget

Wij helpen u direct met het regelen en begeleiden van de uitvaart. Betrokken en deskundig, met gevoel en aandacht voor uw wensen.
Bel 24/7: 010-2017165.

CREMATORIUM SCHIEDAM - BEUKENHOF

Een warme en respectvolle plek om afscheid te nemen

Crematorium Schiedam - Beukenhof

In een bosrijke omgeving ligt crematorium Schiedam - Beukenhof aan de Burgemeester van Haarenlaan 1450. Dit crematorium biedt verschillende faciliteiten om op een persoonlijke manier afscheid te nemen. Voor een sfeervol afscheid is er in de aula de mogelijkheid om de kleur van de grote lichtwand aan te passen via lichtprojectie. Voor een persoonlijke noot van het afscheid is apparatuur voor beeld en geluid beschikbaar. De aula van crematorium Schiedam heeft 140 zitplaatsen en capaciteit voor
200 belangstellenden. In één van de familiekamers kan de familie van de nabestaande zich in alle rust nog even terugtrekken om zich voor te bereiden. Na afloop kan er gebruik worden gemaakt van één van de koffiekamers, waarin ook een kinderhoek. Er kan gekozen worden voor koffie, een hapje en drankje of uitgebreide catering.

Wanneer u kiest voor een crematie zonder familie, de zogenaamde technische crematie, maakt u verder geen gebruik van de ruimtes in het crematorium. U kunt op een waardige manier elders afscheid nemen van uw dierbare. Budget Uitvaart Rotterdam adviseert en helpt hierbij.

Diensten

Bij Crematorium Schiedam - Beukenhof begrijpen we dat het afscheid nemen van een dierbare een emotionele en persoonlijke ervaring is. Het crematorium biedt u een warme en respectvolle omgeving om op een gepaste manier afscheid te nemen en te herdenken.

  • Crematiediensten: Wij verzorgen crematiediensten met uiterste zorg en respect. Ons ervaren team staat voor u klaar om elke stap van het proces te begeleiden en een passende ceremonie te organiseren.
  • Afscheidsruimtes: De goed uitgeruste afscheidsruimtes bieden een rustige plek voor familie en vrienden om samen te komen, herinneringen te delen en steun te vinden bij elkaar.
  • 24/7 Bereikbaarheid: U kunt ons te allen tijde bereiken via 010-2017165. We zijn er om uw vragen te beantwoorden en u te ondersteunen, ongeacht het moment.
  • Deskundig Team: Ons empathische team begrijpt uw behoeften en helpt u bij het creëren van een afscheid dat recht doet aan het leven van uw dierbare.
  • Moderne Voorzieningen: De moderne faciliteiten van het crematorium zijn ontworpen voor comfort en sereniteit. We willen een omgeving bieden waarin u zich op uw gemak voelt om afscheid te nemen.

Compleet verzorgde crematie

Voorbeeld van een compleet verzorgde crematie met plechtigheid in crematorium Schiedam - Beukenhof: € 4.050,00

Bespreken van de crematie bij u thuis of ziekenhuis / verzorgingshuis.

Verzorging van de overledene.

Overbrenging van de overledene naar de koelruimte en gebruik koeling gedurende maximaal zes dagen en tot een bedrag van € 300,00.

Aangifte van overlijden in gemeente van overlijden.

Crematie met belangstellenden met gebruik van aula (30 minuten) en condoleance ruimte (30 minuten).

Een eenvoudige kist.

Levering 25 rouwkaarten met enveloppen, postzegels en PostNL verzendset (u dient in dit geval voor de adressering zorg te dragen).

Consumpties inbegrepen tot een bedrag van € 100,00.

Akte van overlijden met kopieën.

Condoleance register.

Gratis incassering van eventuele uitvaartpolissen.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak te maken.
We staan klaar om u te ondersteunen en te begeleiden tijdens deze moeilijke tijd. Onze gedachten zijn bij u en uw naasten.

MEER INFORMATIE

Wanneer een overlijden dichtbij komt, hebben veel mensen de behoefte om alvast een aantal wensen te bespreken met een uitvaartondernemer. Niet alleen de persoon zelf, maar ook familieleden zijn vaak aanwezig bij zo’n voorbespreking om dit vast te leggen. Het geeft de betrokkenen een rustgevend gevoel. Voor het maken van een vrijblijvende afspraak voor een voorbespreking of andere vragen, zijn we dag en nacht bereikbaar.

WENSENBOEKJE AANVRAGEN

Vraag geheel kosteloos en zonder verplichtingen ons wensenboekje aan