Een uniek en waardig afscheid voor ieder budget

Wij helpen u direct met het regelen en begeleiden van de uitvaart. Betrokken en deskundig, met gevoel en aandacht voor uw wensen.
Bel 24/7: 010-2017165.

CREMATORIUM MAASSLUIS - DE DIJK

Een warme en respectvolle plek om afscheid te nemen

Crematorium Maassluis - De Dijk

Voor een afscheid naar uw wens op een mooie locatie biedt crematorium Maassluis - De Dijk, met uitzicht op de Nieuwe Waterweg, een ruime aula met veel binnenvallend natuurlijk licht. De lichte aula kijkt uit op de Nieuwe Waterweg en biedt ruimte om een afscheidsdienst te houden of om na de plechtigheid te condoleren. De aula biedt circa 100 zitplaatsen eventueel is er voldoende ruimte voor extra staanplaatsen. De aula beschikt over moderne faciliteiten en biedt hiermee de mogelijkheid om uw persoonlijke muziek af te spelen en om foto’s en films af te spelen.

In de koffiekamer, waar na afloop nog even kan worden nagepraat, worden koffie, thee, frisdranken en licht alcoholische dranken geserveerd, met bijvoorbeeld hapjes, koek of broodjes, maar ook een uitgebreidere catering is mogelijk.

Crematorium Maassluis - De Dijk: Een Sereen Toevluchtsoord aan het Water

Crematoruim Maassluis - De Dijk biedt een bijzondere setting voor een serene en respectvolle afscheidsceremonie. Gelegen aan het water, omringd door rust en natuur, creëren we een omgeving waarin u in alle rust afscheid kunt nemen en herinneringen kunt koesteren.

  • Een Oase van Rust: Een prachtige omgeving met het kabbelende water als achtergrondgeluid. Dit is de sfeer die Crematorium Maassluis - De Dijk te bieden heeft. De locatie is bewust gekozen om een gevoel van rust en vrede te brengen aan zowel u als uw geliefden.
  • Uitzicht op het Water: De dijk waarop het crematorium is gelegen, biedt een adembenemend uitzicht op het water. Dit uitzicht draagt bij aan de kalme en reflectieve atmosfeer.
  • Een Plaats van Troost en Herinnering: De omligging van het crematorium is doordacht gekozen om een omgeving te creëren waarin u zich kunt concentreren op het afscheid nemen en het koesteren van de herinneringen aan uw dierbare. De serene locatie aan het water draagt bij aan het creëren van een blijvende en respectvolle herinnering.

Voor vragen, bezoekinformatie of om een afspraak te maken, kunt u altijd contact met ons opnemen.

Compleet verzorgde crematie

Voorbeeld van een compleet verzorgde crematie met plechtigheid in crematorium Maassluis - De Dijk: € 3.900,00

Bespreken van de crematie bij u thuis of ziekenhuis / verzorgingshuis.

Verzorging van de overledene.

Overbrenging van de overledene naar de koelruimte en gebruik koeling gedurende maximaal zes dagen en tot een bedrag van € 300,00.

Aangifte van overlijden in gemeente van overlijden.

Crematie met belangstellenden met gebruik van aula (30 minuten) en condoleance ruimte (30 minuten).

Een eenvoudige kist.

Levering 25 rouwkaarten met enveloppen, postzegels en PostNL verzendset (u dient in dit geval voor de adressering zorg te dragen).

Consumpties inbegrepen tot een bedrag van € 100,00.

Akte van overlijden met kopieën.

Condoleance register.

Gratis incassering van eventuele uitvaartpolissen.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak te maken.
We staan klaar om u te ondersteunen en te begeleiden tijdens deze moeilijke tijd. Onze gedachten zijn bij u en uw naasten.

MEER INFORMATIE

Wanneer een overlijden dichtbij komt, hebben veel mensen de behoefte om alvast een aantal wensen te bespreken met een uitvaartondernemer. Niet alleen de persoon zelf, maar ook familieleden zijn vaak aanwezig bij zo’n voorbespreking om dit vast te leggen. Het geeft de betrokkenen een rustgevend gevoel. Voor het maken van een vrijblijvende afspraak voor een voorbespreking of andere vragen, zijn we dag en nacht bereikbaar.

WENSENBOEKJE AANVRAGEN

Vraag geheel kosteloos en zonder verplichtingen ons wensenboekje aan