Een uniek en waardig afscheid voor ieder budget

Wij helpen u direct met het regelen en begeleiden van de uitvaart. Betrokken en deskundig, met gevoel en aandacht voor uw wensen.
Bel 24/7: 010-2017165.

WELKOM BIJ CREMATORIUM HOEKSCHE WAARD

Een sereen afscheid in een landelijke omgeving

Crematorium 'Hoeksche Waard': Rust en Warmte

Bij Crematorium Hoeksche Waard bieden we een serene en respectvolle omgeving voor het afscheid nemen van uw dierbare. We begrijpen hoe belangrijk het is om een waardig afscheid te kunnen nemen, en daarom staan we klaar om u te ondersteunen tijdens deze moeilijke periode.

Onze faciliteiten zijn ontworpen om een rustgevende sfeer te creëren, waarin u samen met uw naasten de herinneringen aan uw dierbare kunt koesteren en delen. Het crematorium is gelegen in een prachtige omgeving, omringd door groen, wat bijdraagt aan een gevoel van vrede en sereniteit.

Een persoonlijk afscheid

Bij Crematorium 'Hoeksche Waard' geloven we in het belang van een persoonlijk afscheid. Het crematorium beschikt over verschillende ruimtes, geschikt voor zowel kleine als grote gezelschappen. De aula's kunnen naar wens worden gecombineerd tot één grote aula met maar liefst 200 vaste zitplaatsen, uit te breiden tot 300. Daarnaast is er een familiekamer waar een kleine groep zich kan terugtrekken voor intiemere momenten. Ook worden er diverse afscheidskamers ter beschikking, waaronder een met 24-uurs toegang.

Compleet verzorgde crematie

Voorbeeld van een compleet verzorgde crematie met plechtigheid in crematorium “de Hoeksche Waard” in Heinenoord: € 3.950,00

Bespreken van de crematie bij u thuis of ziekenhuis / verzorgingshuis.

Verzorging van de overledene.

Overbrenging van de overledene naar de koelruimte en gebruik koeling gedurende maximaal zes dagen en tot een bedrag van € 300,00.

Aangifte van overlijden in gemeente van overlijden.

Crematie met belangstellenden met gebruik van aula (30 minuten) en condoleance ruimte (30 minuten).

Een eenvoudige kist.

Levering 25 rouwkaarten met enveloppen, postzegels en PostNL verzendset (u dient in dit geval voor de adressering zorg te dragen).

Consumpties inbegrepen tot een bedrag van € 100,00.

Akte van overlijden met kopieën.

Condoleance register.

Gratis incassering van eventuele uitvaartpolissen.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak te maken.
We staan klaar om u te ondersteunen en te begeleiden tijdens deze moeilijke tijd. Onze gedachten zijn bij u en uw naasten.

MEER INFORMATIE

Wanneer een overlijden dichtbij komt, hebben veel mensen de behoefte om alvast een aantal wensen te bespreken met een uitvaartondernemer. Niet alleen de persoon zelf, maar ook familieleden zijn vaak aanwezig bij zo’n voorbespreking om dit vast te leggen. Het geeft de betrokkenen een rustgevend gevoel. Voor het maken van een vrijblijvende afspraak voor een voorbespreking of andere vragen, zijn we dag en nacht bereikbaar.

WENSENBOEKJE AANVRAGEN

Vraag geheel kosteloos en zonder verplichtingen ons wensenboekje aan